Slide container modular bucatarie Slide bucatarie de gradina 2 exterior Slide exterior bucatarie de gradina Slide bucatarie de gradina interior perspectiva 2 Slide bucatarie de gradina interior Slide toaleta randata south east customs Slide toaleta cu dus bucatarie de gradina Slide plan randat bucatarie de gradina south east customs Slide plan bucatarie de gradina south east customs Slide bucatarie de gradina in natura Slide vedere de sus container modular Slide Vedere frontala container modular Slide Vedere laterala container modular CONTAINER MODULAR 6 M Dimensiuni Lungime Latime Inaltime mm 6058 2438 2820 Exterior Interior 5850 2250 2550 BUCATARIE

DE GRADINA
Arhitect: Aurelian Cristea PORTOFOLIU CERE OFERTA

BUCATARIE DE GRADINA

Nevoia de a gati intr-un spatiu delimitat si inchis poate reprezenta o adevarata provocare in momentele fierbinti ale verii. Bucataria de gradina vine in ajutorul tau pentru a-ti face munca mai usoara si pentru a-ti transforma un disconfort intr-o adevarata placere. Mai mult decat atat, acest loc asigura atmosfera ideala pentru desfasurarea diferitelor intalniri: de la gratare in cadrul grupului de prieteni, pana la intalniri profesionale organizate cu scop recreativ. In plus, acest loc iti apartine si te va astepta in fiecare dimineata sa iti savurezi cafeaua pe veranda, bucurandu-te de aerul curat si de privelistea verde pe care ti-o ofera natura. Avantajele unei astfel de bucatarii sunt reprezentate de faptul ca aceasta poate fi achizitionata la un pret accesibil, este usor de amenajat, poate fi amplasata acolo unde iti doresti si de asemenea, poate fi modificata si dezvoltata cu usurinta.

CUI NE ADRESAM?

1.Persoane fizice – scop personal

Ideal pentru familii in cautare de experiente autentice la costuri reduse. Pregatirea si savurarea mancarurilor in aer liber, aproape de natura, aduce un plus de valoare stimulilor senzoriali. Viata de familie capata mai multa culoare in timp ce bucataria de gradina iti asigura tot confortul chiar la tine acasa. De asemenea, serile cu prietenii se vor schimba considerabil datorita petrecerilor organizate in curte. Agitatia orasului va disparea si veti intra in atmosfera mult doritului concediu alaturi de prieteni.

2.Persoane juridice – scop profesional

Unul dintre avantajele pe care le ofera bucataria de gradina este reprezentat de faptul ca aceasta se bucura de o utilitate variata. Bucataria este construita la preturi reduse, este deschisa si poate fi amenajata dupa bunul plac. Astfel, achizitionarea ei se adreseaza unei game variate de clienti.

Exemple clienti persoane juridice:

  • Unitati de alimentatie publica – inchirie/cumparare spatiu;
  • Unitati de cazare – inchiriere/cumparare spatiu;
  • Organizare de evenimente;
  • Firme private – team building.