Slide Casa cu terasa si umbrela Slide Casa de vacanta interior Slide Casa de vacanta cu pat kingsize Slide Casa de vacanta interior mobilat Slide Casa de vacanta vedere frontala Slide Casa de vacanta din container vedere Slide Casa de vacanta dimensiuni Slide Container modular caracteristici tehnice Slide Casa de vacanta interior si informatii tehnice Inaltime CONTAINER MODULAR 6 M Dimensiuni Lungime Latime mm 6058 2438 2820 Exterior Interior 5850 2250 2550 PORTOFOLIU CERE OFERTA CASA

DE VACANTA
Arhitect: Aurelian Cristea

CASA DE VACANTA

Te-ai saturat de agitatia orasului? Sau poate de rutina unei vieti cotidiene? Vrei sa petreci mai mult timp de calitate alaturi de familie sau de prieteni si iti este gandul la vacanta? Cu siguranta meriti o mica escapada pentru a  te bucura de vremea frumoasa si de a scapa de forfota orasului.

Asa cum ai observat, noi suntem alaturi de tine si urmarim sa iti punem zambetul pe fata in orice moment. Tocmai din acest motiv incercam sa venim cu solutii adaptate special nevoilor tale. Casa de vacanta pe care noi am pregatit-o pentru tine te asteapta cu usile deschise pentru a te destinde in momentele grele.

Inca mai stai pe ganduri?

Ei bine, noi iti usuram munca privind procesul de decizie:

  • Venim si iti spunem ca aceasta casa de vacanta poate fi achizitionata la un pret accesibil si poate fi montata intr-un timp foarte scurt.

  • Mai mult decat atat, aceasta poate fi amplasata oriunde iti doresti. Iti place sa petreci timpul la mare? Sau mai bine preferi sa te deconectezi de grijile de zi cu zi inconjurat de munti și ape curgatoare? Casa de vacanta poate fi amplata exact acolo unde preferi sa iti petreci timpul liber.

  • Mai mult ca sigur, casa de vacanta este alegerea potrivita, pentru a te pune pe tine si pe cei dragi pe primul loc.

  • Nu uita faptul ca noi ne aflam aici pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele.

Poti sa o amenajezi si sa o dotezi dupa bunul tau plac, iti ofera tot confortul de care ai nevoie si mai mult decat, veranda casei iti este un loc cu totul special atunci cand vrei sa te relaxi, sa te intinzi pe un hamac si sa te uiti catre stele sau sa iti bei cafeaua dimineata admirand privelistea plina de culoare din jurul tau.

Ori de cate ori simti nevoia sa iti iei o pauza bine meritata, casa de vacanta se afla exact acolo unde iti doresti si te va astepta constant sa o alimentezi cu voie buna si iubire. Este locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat si pentru a te incarca cu energie noua.