Containere modulare – Proiecte

Viziunea companiei South East Customs este aceea conform careia containerele modulare sunt solutiile perfecte pentru aproape orice nevoie din domeniul constructiilor.

Containerele modulare sunt folosite de multi ani, initial avand scopul spatiului de depozitare in trasporturile maritime. In ultimii ani, containerele modulare au capatat noi valente fiind folosite ca spatii pentru cafenele, restaurante fast food,  chiar si case.

Abordand un exterior industrial, in stil Art Nouveau, interiorul unui container modular poate aborda orice tip de design de la traditional pana la modern minimalist, in functie de intentia de folosire a acestuia.

Fie ca vorbim despre nevoile unui business de a avea un birou modern si usor relocabil, fie ca vorbim despre afaceri care asigura cazarea angajatilor pe durata prestarii de servicii, un container modular poate fi o solutie ideala.

De asemenea, daca ne raportam la nevoile unei persoane, containerul poate avea multe intrebuintari. Ai nevoie doar de un teren si poti transforma containerul in bucataria de vara mult visata, in camera pentru oaspeti/copil, sau poti chiar construi o casa din containere modulare.

Container modular – Intrebuintari

container modular bucatarie exterior bucatarie de gradina bucatarie de gradina interior perspectiva 2 bucatarie de gradina interior toaleta randata south east customs plan randat bucatarie de gradina south east customs Vedere frontala container modular plan bucatarie de gradina south east customs vedere de sus container modular

Containerele modulare sunt de asemenea perfecte pentru businessurile mici, locale sau care au nevoie de spatii expozitionale relocabile, de spatii de derulare a activitailor curente etc.

Intrucat containerele pot fi folosite aproape in orice domeniu, am creat pagina de proiecte aflate in dezvoltare. Prezentam aici produsele care inca sunt in etapa de proiectare si design.

Containerele modulare realizate de South East Customs au la baza materiale calitative, aducand un plus de eleganta. Avand ca principal avantaj costurile si timpul redus de productie, containerul este solutia principala pentru planurile tale de viitor.

masa sedinte container modular container modular inchis perspectiva container modular container modular spatiu expozitional perspectiva 2 spatiu expozitional south east customs container modular nerandat perspectiva container modular south east customs schite container modular schite container modular 2

Desigur, acestea au fost doar ideile pe care le-am identificat noi. Daca este ceva ce nu am mentionat, trimite-ne ideea ta si noi o putem transpune in realitate.