Containere modulare South East Customs

Containerele modulare marca South East Customs se recomanda prin calitatea superioara a materiilor prime folosite, prin atentia la detalii si designul premium.

Containerele modulare sunt construite raportandu-ne la calitate indiferent de utilitatea acestora. Containerele modulare se incadreaza atat la categoria de smart houses precum si la categoriia de eco houses prin natura materialelor folosite si a procesului de productie.

Containerul de 6 metri este containerul perfect pentru designul unui spatiu de locuit. La proiectarea acestuia, echipa South East Customs a avut in vedere potentarea utilitatii acestuia in viata de zi cu zi, fiind construit astfel incat sa poata fi folosit ca parte integrata a unei case. Puteti utiliza containere pe post de bucatarie, baie sau camere, spatiul oferit fiind unul foarte generos.

container modular bucuresti south east customs container 6 metri south east exterior south east customs parchet laminat interior buzau birou interior south east customs buzau tavan south east custom buzau interior priza curent south east container modular buzau container 6 metri south east interior buzau Container Modular container south east custom modular interior parchet laminat

Containerul de 4 metri a intrat in ciclul de productie din dorinta de a oferi um mediu profesional de derulare a activitatilor profesionale oriunde. Avand avantajul unei usoare relocari, un design clasic si elegant, acesta poate fi folosit cu usurinta pentru derularea activitatilor profesionale zilnice, indiferent de domeniul in care activati. Birourile din containere reprezinta o investitie ce se poate amortiza usor pentru afacerile care nu dispun de un spatiu propriu de derulare a activitatii.

container modular 4 metri exterior south east customs perete container modular 4 metri south east customs plinta pardoseala south east custom container modular south east customs exterior buzau container modular fotoliu usa south east customs container modular buzau interior laptop container modular south east customs buzau usa intrare container modular south east customs buzau intrare container modular south east customs

Cerintele clientilor ne provoaca sa dezvoltam proiecte ambitioase pornind de la aceeasi calitate si bazandu-ne pe acelasi profesionalism. Astfel, pe langa produsele deja existente in oferta, ne provocam constant sa depasim asteptarile dumneavoastra si sa va intampinam direct cu solutiile de care aveti nevoie. Proiectele aflate in derulare sunt Bucataria de Gradina si Spatiu Expozitional.

Containerele modulare au o vasta arie de intrebuintare iar echipa South East Customs va poate oferi consultanta in alegerea proiectului perfect. Pentru solicitarile care nu se regasesc in oferta noatra, va rugam sa ne transmiteti cateva detalii si vom gasi solutia optima pentru dumneavoastra.