Container Modular

South East Customs, un brand al SEPULVEDA CUBE S.R.L., este un start-up romanesc infiintat in anul 2019, in Municipiul Buzau, prin programul Start-up Plus.

logo south east customs

Misiunea South East Customs este de a oferi o alternativa inovativa la spatiile comerciale si de locuit conventionale. Constructiile modulare South East Customs sunt rezultatul utilizarii judicioase a materialelor de calitate superioara furnizate de catre partenerii nostri din Romania.

Echipa South East Customs pune la dispozitia clientilor o varietate de servicii privind proiectarea si realizarea containerelor modulare astfel incat sa transforme proiectele dumnevoastra in realitate.

Echipa, Maini
alexandru bogdan containere modulare

Alexandru Bogdan
Director

Prin containerele modulare modulare promovate de brandul South East Customs ne dorim sa cream o alternativa la piata imobiliara actuala, prin extinderea acesteia, oferind avantaje clientilor, precum libertate de miscare, echilibru financiar si oportunitatea de a se concentra pe obiectivele profesionale sau personale. Echipa South East Customs, urmareste ca inovatia sa reprezinte linia directoare in procesul de realizare a produselor, oferind clientilor produse de calitate la pret just.

Brandul
South East Customs este un rezultat al curajului unei echipe de tineri de a parasi confortul locului de munca pentru mediul antreprenorial inovativ.

Ne dorim sa inspiram alti tineri la randul nostru prin furnizarea de solutii ce pot conduce la indeplinirea visurilor personale si profesionale. Clientii nostri au posibilitatea sa detina un spatiu de locuit sau un punct de lucru in care sa desfasoare activitatea profesionala investind intr-un produs cu randament ridicat, obtinand astfel mai multa flexibilitate in luarea deciziilor de business. Companii mari precum Microsoft, Google, Apple si Amazon au pornit dintr-un garaj, antreprenorii folosind un spatiu minim viabil in derularea activitatii. Costurile fixe mici, reprezinta un avantaj pentru start-up-uri, capitalul putand fi redirectionat catre obiective mai importante ale afacerii.

Un sfat personal pentru cei care doresc sa realizeze urmatorul pas in viata si in cariera, este sa inceapa cu un spatiu minim viabil si sa puna accent pe experiente si interactiune, fie ca ne referim la antreprenoriat sau la familie.