Slide container modular inchis Slide masa sedinte container modular Slide container modular spatiu expozitional perspectiva 2 Slide spatiu expozitional south east customs Slide perspectiva container modular Slide perspectiva container modular south east customs Slide schite container modular Slide schite container modular 2 Slide container modular nerandat Slide schite container modular 3 CONTAINER MODULAR 6 M Dimensiuni Lungime Latime Inaltime mm 6058 2438 2820 Exterior Interior 5850 2250 2550 PORTOFOLIU CERE OFERTA SPATIU

EXPOZITIONAL
Arhitect: Aurelian Cristea

SPATIU EXPOZITIONAL

Ai un talent, o pasiune sau un hobby pe care vrei sa il prezinti publicului larg, insa nu ai resursele necesare pentru a te face vazut? Noi dorim sa te sprijinim si sa te incurajam in tot ceea ce faci, motiv pentru care am creat special pentru tine, spatiul expozitional. Acesta te poate ajuta in a te exprima mai usor si a te face inteles in fata grupului tau de prieteni, de colegi sau de potentiali clienti. Spatiul expozitional pe care ti-l putem oferi noi este conceput de asa natura incat sa se poata modela usor nevoilor tale, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Acesta poate fi achizitionat la preturi accesibile si ofera suficient spatiu pentru a te face remarcat pe baza propriilor tale interese. Mai mult decat atat, poate fi amenajat si amplasat acolo unde ai nevoie. Este usor de mutat si dezvoltat. Astfel, decizia de a apela la achizitionarea unui spatiu expozitional reprezinta alegerea perfecta pentru a transforma ideile in realitate.

CUI NE ADRESAM?

1.Persoane fizice – scop personal

Este ideal pentru artisti aflati la inceput de drum, dornici de afirmare. Persoanele talentate sau cele care doresc sa se diferentieze pot utiliza acest spatiul pentru organizarea diferitelor expozitii menite sa le aduca un plus de valoare muncii depuse. Spatiul contribuie la evidentierea produselor dar si la crearea unui climat favorabil promovarii acestora.

2.Persoane juridice

Containerul modular de tip spațiu expozitional ofera un grad ridicat de flexibilitate privind dotarea acestuia, motiv pentru care paleta de clienti persoane juridice este foarte variata. Cu alte cuvinte, spatiul ofera suportul tehnic pentru promovarea oricarui tip de afacere mica si mijlocie indiferent de mediul de promovare utilizat in campanie.

Exemple de clienti persoane juridice:

  • Florarii;
  • Frizerii;
  • Centru copiere;
  • Patiserie, covrigarie;
  • Cafenea de tipul ,,To Go”.